Verhuur van stacaravans in Normandie op onze 4 sterren camping met zwembad

Zin in een vakantie op een kamperen in Normandië, in een accommodatie in de natuur met veel comfort? Onze stacaravans in Normandie met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers zijn voor jou gemaakt!

Onze verhuur van stacaravans in Normandië

Geniet van een heerlijke vakantie op onze 4-sterren camping in Normandie! Voor een geslaagd verblijf kies je voor een van onze stacaravans in Normandie! Ze zijn functioneel, goed uitgerust en mooi ingericht met al het benodigde comfort voor een aangenaam verblijf. Kom je met z’n tweeën, met z’n vieren, met z’n zessen of met z’n achten? Wij hebben de mobilhome in Normandie die je nodig hebt! Kies uit onze 28 mobilhomes met 1 slaapkamer, 2 slaapkamers, 3 slaapkamers of 4 slaapkamers. 

Camping l’Aiguille Creuse heeft drie categorieën mobilhomes: Confort, Prestige en Luxe, met meerdere uitrustingsniveaus.

Een stacaravan huren in Normandië bij Étretat is een uitstekende optie om te genieten van een schilderachtige kustvakantie. Étretat, gelegen aan de Côte d’Albâtre, staat bekend om zijn spectaculaire kliffen en adembenemende zeegezicht. Door een stacaravan te huren in dit gebied kunt u de prachtige stranden ontdekken, de charmante kustdorpjes verkennen en uzelf onderdompelen in de Normandische geschiedenis en cultuur. Of u nu op zoek bent naar wateractiviteiten, kustwandelingen of gewoon lekker ontspannen aan zee, verhuur vaan mobilhome in Normandië in de buurt van Le Havre bezorgt u een onvergetelijk verblijf in een betoverende natuurlijke omgeving.

Presentatie van de Prestige-stacaravan met 3 slaapkamers

Presentatie van de Confort-mobilhome met 3 slaapkamers

Camping L'Aiguille Creuse: mobilhome

Praktische informatie

Aankomst tussen 16 en 19 uur en vertrek voor 10 uur behalve in het weekend en op feestdagen (vertrek voor 14 uur op zondag en voor 16 uur op feestdagen).
Huisdieren zijn verboden in de accommodaties van onze camping (behalve in de Confort-serie met bijbetaling van € 8 per nacht).
Lakens en handdoeken worden niet meegeleverd. Je kunt ervoor kiezen om deze te huren:

  • Lakenset: € 12
  • Lakens + bedden opgemaakt bij aankomst: € 22 per bed
  • Handdoeken (een badlaken en een kleine handdoek): € 5 per persoon
  • De kosten van de eindschoonmaak zijn niet inbegrepen.
  • In juli en augustus: verhuur van zaterdag tot zaterdag (7 nachten)
  • In het laagseizoen is de aankomst- en vertrekdag vrij, verblijf van minimaal 2 nachten (buiten feestdagen in het weekend)
  • NIEUW: optie Hotelpakket (lakens/bedden opgemaakt/handdoeken/eindschoonmaak): € 35 per persoon